Estem d’enhorabona, neix Festival Ani_mar

Posted on juny 19, 2012 
Filed Under cinema, festivals

Ens permetreu el joc de paraules, però en temps de retallades i desaparició de festivals, anima i molt, saber que s’acaba de posar en marxa un nou festival a la ciutat de València. Es tracta d’Ani_mar 2012 que tal i com expliquen els i les organitzadores parteixen de la idea de que l’animació és un valor en alça en l’àmbit de la cultura, l’art i la indústria. Ani_mar · Festival Internacional d’Animació · Premi Miquel Guillem, és un festival que neix davall la premissa de convertir-se en un punt de trobada entre creadors i amants de l’animació, sent l’escenari on s’arrepleguen i es posen en comú totes aquelles inquietuds artístiques que sorgeixen al voltant de l’animació. El festival està organitzat per un equip entusiasta del Grup d’ Animación: Art e Industria, la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica de València i Ca Revolta, i han habilitat un blog per tal d’anar informant de les novetats o d’altres qüestions més pràctiques com les bases del certamen o com poder fer la inscripció. Bon vent i bona barca, Ani_mar!

http://animar.blogs.upv.es

Comentaris

Leave a Reply