Chacun son cinema

Posted on juny 25, 2012 
Filed Under cinema

Arribat ara sí l’estiu i el conseqüent periode vacacional és hora de plegar i baixar la persiana per al descans merescut de l’alumnat. Pel que fa a la cinefília més encertada, especialment se’l mereix també el col·lectiu de persones que porta endavant l’Aula de Cinema de la Universitat de València. I per a acomiadar-se fins el curs vienent han triat entre d’altres aquesta peça que ens pot resultar ben inspiradora tot i que algunes crítiques la qualifiquen de fallida. Es tracta de Chacun són cinéma, una compliació de 33 curtmetratges, cadascun de no més de tres minuts de durada, dirigits per 36 reconeguts cineastes procedents de 25 països i tots cinc continents.

La producció va ser organitzada de cara a ser projectada el maig de 2007 amb motiu del 60 aniversari del Festival de Cannes. Els realitzadors i les realitzadores, cosangrades figures cinemtogràfiques com Zhang Yimou, Roman Polanski, Aki Kaürismaki, Atom Egoyan, Gus Van Sant, David Lynch, Jane Campion… van ser convidats a treballar al voltant d’un temà comú: la sala de cine. La projecció, amb entrada gratuïta, tindrà lloc el dimecres 27 de juny a les 18.00 h. a la Sala L’Atalante · Aula de Cinema en l’Auditori Montaner del Col·legi Major Lluís Vive de València.

Comentaris

Leave a Reply