Vimeo awards 2012

Posted on juny 17, 2012 
Filed Under festivals, video

La setmana passada el portal de vídeo Vimeo, va fer entrega a Nova York, del seus premis en l’edició 2012. Vimeo, com a plataforma social sorgida el 2004, compta amb més de 65 milions d’usuaris únics al mes, serveix per pujar, compartir i realitzar vídeos i està considerada com la millor pel que fa a la creativitat i qualitat dels seus vídeos. Possiblement també perquè no permet ni publicitats televisives o per exemple demostracions de videojocs, ja que apunta que el contingut siga, a més de penjat per l’usuari, creat per ell.

“El món del vídeo i la creativitat en línia està en una etapa de transició: d’una era d’observació a una de participació. Cada vegada existeixen més eines a Internet per buscar finançament, filmar, muntar i distribuir “, va dir Jeremy Boxer, un dels organitzadors del festival. “La línia que separava l’amateur del professional cada dia és més fina. El que abans et costava 15.000 $ ara pots fer-ho amb la mateixa qualitat per 50. Això comporta també un component emocional: reforça la confiança de l’usuari en l’acabat del seu vídeo i l’anima a compartir-lo amb el món “.

“Vint visites al nostre vídeo a Vimeo ens donen una major projecció que 200 a Youtube”, van dir els integrants del col·lectiu Everynone, que van guanyar el gran premi Vimeo amb el vídeo Symmetry que podeu veure dalt. La categoria lírica va ser creada, segons comenten els seus creadors per mostrar vídeos creatius sobre el el món corrent i les experiències personals.

No deixeu d’entrar i mirar els vídeos guanyadors de les diferenst categories perquè són d’una creativitat que meravella, com aquest altre, remix de la pel·lícula origina d’Alfred Hitchcok Rear Window.

https://vimeo.com/awards/winners

Comentaris

Leave a Reply