El MagaCIM de Benimaclet

Posted on juny 9, 2012 
Filed Under alumnat, televisió

És un plaer trobar iniciatives que t’encisen al primer cop d’ull, aquelles per treure’s el barret. I ens ve al pèl el joc de paraules quan es tracta d’una proposta dels companys de Barret Films. Des ZurdosTV, el seu laboratori de creació documental, han posat en marxa juntament amb el Centre Instructiu Musical (CIM) de Benimaclet, una webTV per al barri. El nucli del projecte és un taller audiovisual que imparteixen al CIM a xiquets i xiquetes d’entre 9 i 15 anys. Ells i elles són els protagonistes del MagaCIM, un programa setmanal sobre l’actualitat de Benimaclet. A més, responent a la seua filosofia de participació i creació col·lectiva, fan saber que la web està oberta a la participació del veïnat que pot aportar els seus propis vídeos i articles especialment aquells que tenen a veure amb la vida al barri.

Als vídeos que han realitzat fins ara ja podem trobar temàtiques diverses i d’interés que van des de la pròpia presentació del projecte a reportatges com el de l’exposició fotogràfica del 15-M realitzada per Kiko Payá a la Caixa Fosca en la qual amb motiu de l’aniversari l’autor fa un breu recorregut a través de les seues imatges. En definitiva una proposta fresca, dinàmica que permet l’alumnat familiaritzar-se amb els mitjans audiovisuals i amb un periodisme humà, participatiu i responsable. Enhorabona a tots i totes per la feina!

http://magacim.com/

Comentaris

One Response to “El MagaCIM de Benimaclet”

  1. http://zestawydogolenia.ga on gener 29th, 2016 4:26 pm

    Perfectly written subject material , appreciate it for information .

Leave a Reply