Nou concurs a Cinema Jove

Posted on maig 18, 2012 
Filed Under cinema, concursos, festivals

S’acosta la 27ena edició del Festival Internacional de Cinema de Valencia – Cinema Jove i des de l’organització volen fer-nos més partíceps. Voleu aconseguir invitacions gratuïtes per a les gales d’inauguració i clausura? Voleu entrades per a les projeccions de la secció oficial? Voleu també un lot de llibres publicats per La Filmoteca de València-IVAC amb motiu de Cinema Jove? Només heu de respondre la següent pregunta i seguir-los a Twitter i/o Facebook i entrareu al sorteig d’un lot que conté invitacions i publicacions inèdites del festival:

A qui creus que hauríem d’atorgar el pròxim premi
Un Futur de Cinema?

Des de 1993, Cinema Jove ve concedint el premi Un Futur de Cinema a actors joves que, encara que lògicament per edat encara no compten amb una dilatada filmografia, sí que han aconseguit impressionar amb la seua interpretació, han mostrat coherència a l’hora d’encaminar la seua carrera, o han aconseguit construir personatges amb una solidesa inusual en persones sense llarga trajectòria vital, la qual cosa fa les seues interpretacions més cridaneres i sorprenents.

Teniu de termini fins el pròxim dimecres 23 de maig per fer-los arribar la vostra resposta a concurso@cinemajove.com sense oblidar posar Cinema Jove com assumpte del mail. Si ets menor d’edat necessitaràs una senzilla autorització dels teus pares o tutors legals. Si voleu podeu consultar amb més detall les bases a:

http://www.cinemajove.com/banco/archivos/premiofuturodecine.pdf

Aprofiteu l’ocasió i ens veiem e Cinema Jove!

Comentaris

Leave a Reply