fragments 2011

Posted on març 26, 2012 
Filed Under exposicions, fotografia

Ens ha passat ja anteriorment que després de la intensitat d’una activitat com l’eacn necessitem un temps de recuperació pel que fa al ritme de publicació. Tenim per davant projectes força interessants que explicarem aviat. Així que continuem amb la notícia d’una exposició que amb el pas de les edicions ha cobrat una interessant rellevància. I és que en el seu moment ja va ser censurada, a no poder celebrar-se al MuVIM senzillament per retratar amb ull fotogràfic els moments més significatius de la notícia i polítiques valencianes.

Així, el Centre Cultural La Nau de la Universitat de València acollirà, enguany per segona vegada, l’exposició de fotoperiodisme Fragments d’un any, que organitza la Unió de Periodistes Valencians. La mostra, que tindrà lloc del 30 de març al 3 de juny, recull els fets més destacats dels últims mesos, arriba a la novena edició i oferirà el treball de 29 professionals del periodisme gràfic en 106 instantànies que formen la memòria més recent de la vida valenciana. La Unió de Periodistes Valencians, amb aquesta nova edició de Fragments, referma el seu compromís tant en la importància del fotoperiodisme com en la llibertat dels professionals per contar el que passa al nostre voltant. Dipositar aquesta confiança en els espais d’una institució clau per a les llibertats i la lliure difusió d’idees i pensament com és la Universitat de València es converteix en una mostra més de la voluntat de continuar el treball de defensa de la llibertat d’expressió d’una organització que afronta els reptes de canvis en la professió periodística.

Comentaris

Leave a Reply