La Rambleta

Posted on febrer 28, 2012 
Filed Under exposicions, fotografia

Tal i com estan les coses, hem d’aplaudir la recent apertura d’un nou espai cultural a la ciutat de València, La Rambleta, al barri de Sant Marcelí. No entrem, perquè no és al nostre abast, en la crítica i el debat sobre la gestió cultural al nostre país, plena de carències i ombres. Caldria saber si posar en marxa un centre així va en detriment d’altres iniciatives, en base a quins interessos s’articula la programació, i tantes qüestions que de ben segur hi ha entre els nostres lectors algú que ens pot donar el toc d’atenció. Però, pot ser pequem d’ingenuïtat, encara ens alegrem en veure que un nou focus de cultura s’il·lumina en aquest panorama cada vegada més fosc. La Rambleta pretén erigir-se com un punt de trobada en el qual es donen cita la creació actual, la producció emergent i les propostes artístiques multidisciplinars. La programació ofereix experiències escèniques, cinema, exposicions i altres manifestacions de nova creació des de la vocació d’obrir nous espais per als creadors de hui en dia i de proposar noves formes per a les ments més obertes. Una exploració de territoris fronterers, independents i transdisciplinars. Nosaltres, via twitter, ja els hem donat la benvinguda i també els hem demanat que la versió en valencià tan acurada que han fet al seu web, siga la primera per defecte.

I bé, entre les primeres propostes que llancen està la que té com a motiu la imatge que acompanya l’apunt. Es tracta del treball realitzat per la fotògrafa Mariela Apollonio, autora del seguiment documental de la construcció de La Rambleta. El seu espectacular treball, en blanc i negre, es podrà vore a la sala d’exposicions del centre a partir del mes de març. Seguirem doncs amb atenció aquesta i següents propstes que ens puguen ser d’interés i desitgem bon vent a La Rambleta.

http://larambleta.com/

Comentaris

Leave a Reply