I Festival Live Cinema al Port de Sagunt

Posted on febrer 18, 2012 
Filed Under cinema

Del 2 al 10 de març tindrà lloc al Casal Jove del Port de Sagunt, el I Festival Live Cinema, dedicat a la creació audiovisual en temps real. PSM amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sagunt han organitzat aquesta primera convocatòria. El I Festival Live Cinema de Port de Sagunt se centrarà en artistes que es recolzen en les noves tecnologies i les arts digitals per experimentar en directe amb música i vídeo; Live Cinema és creació audiovisual a temps real. El programa és aquest

· divendres 2 de març: PSM! – “50 MINUTS DE LUCIDESA” / Port de Sagunt
· dissabte 3 de març: es confirma el 23 de Febrer a partir d’una convocatòria oberta.
· divendres 9 de març: VJ WAKY + SAIS – “BEGIN” / València
· dissabte 10 de març: THR3HOLD “PLAYTIME” / Gijón

Per tenir informació més detallada visiteu el web del certamen:

http://livecinema.saguntjove.es

Comentaris

Leave a Reply