Mostra itinerant de cinema i vídeo indígena

Posted on setembre 29, 2008 
Filed Under cinema, video, xarrades

Ja hem comentat en alguna ocasió els avantatges que ha suposat l’avanç en les tecnologies de la imatge i la democratització en l’accés a les mateixes. Gràcies a aquesta facilitat ha sigut possible conéixer altres realitats de difícil accés i a més no tant per part d’observadors externs sinó de la ma dels seus propis protagonistes. De segur que aquest és un dels objectius d’aquesta mostra que tindrà lloc a València els dies 2-7 d’octubre a la ciutat de València. El programa diari està ben adobat amb projeccions de documentals de migmetratge força interessants i amb convidats d’excepció. Els temes sota els quals s’organitzen les presentacions i projeccions són Els pobles aïllats: els últims supervivents, Dones indígenes: les veus oblidades, Guatemala: el genocidi del poble maia, Territoris indígenes i Participació política i autonomia indígena a Mèxic. Les projeccions tindran lloc al Museu d’Etnologia – CC La Beneficència i a La Nau. Per tenir accés al programa detallat, cliqueu el següent enllaç.

http://www.museuvalenciaetnologia.es/userfiles/file/cartel_vlc.pdf

Comentaris

4 Responses to “Mostra itinerant de cinema i vídeo indígena”

 1. handyortung freeware on març 26th, 2012 6:27 pm

  Gps Application For Travelers In India

 2. 青汁 on abril 3rd, 2012 5:38 pm

  青汁

 3. mobile web designer london on abril 26th, 2012 2:30 pm

  Learn to write himself, the post from a different source

 4. Telefon Spass tv on maig 29th, 2012 6:46 pm

  Telefon SPAM 24h am Tag

Leave a Reply