21 de gener: #mésrespecte

Posted on gener 21, 2012 
Filed Under educació

Hui, de nou, eixirem al carrer. Per l’escola, l’ensenyament. Demanarem més qualitat, més respecte, més dignitat, més valencià. Farem sentir la nostra veu, la d’escola valenciana per fer veure que n’estem farts, que ja va bé. Que no estem disposats a assumir més retalls doncs no s’empassem els dogmes com si res. Que anem tots plegats, mestres, alumnes, famílies. Que hi h un altre país i que front a la prepotència, creativitat. Com han fet els i les alumnes de l’IES Álvaro Falomir amb la seua desfilada de mantes i flassades a preu de rebaixes. A aquestes alçads ja sabeu per què ho han fet; només volíem sumar-nos i aplaudir la imaginativa resposta.

Comentaris

One Response to “21 de gener: #mésrespecte”

  1. yfnleb on agost 2nd, 2012 5:07 pm

    nhdmwkim

Leave a Reply