III Concurs de creació audiovisual: La mirada intercultural

Posted on setembre 27, 2008 
Filed Under concursos, educació, video

Ara que pot ser en aquells centres en els quals es desnvolupen projectes audiovisuals s’estan pensant i perfilant projectes propers, portem a 400 colps la III convocatòria d’aquest concurs per si pot servir de guiatge i objectiu. El concurs, convocat per l’Ajuntament de València, està dirigit a una franja ampla d’edat que va des del 3r cicle de primària fins l’ensenyament per adults, passant per les diferents etapes educatives. Fomentar el respecte i la valoració de la diversitat com a font d’enriquiment; mostrar la diversitat cultural en la qual estem inmersos com a ciutadans del món així com donar a conéixer i promoure la riquesa d’altres pobles i cultures; i afavorir l’educació audiovisual de l’alumnat i la creació crítica i artística dels seus missatges, són els objectius que defineixen la proposta. Les bases, comenten a la web, seran enviades als centres educatius més endavant. Com sempre, si hi participeu, vos convidem a compartir els vostres projectes mitjançant 400 colps.

Comentaris

Leave a Reply