Ca Revolta: tallers audiovisuals

Posted on setembre 26, 2008 
Filed Under formació, video

Ca Revolta és un espai per la cultura i la reflexió que fa una aposta compromesa per oferir formació en diferents àmbits creatius entre els quals destaca aquest curs l’audiovisual. Són quatre els tallers programats d’octubre a maig i tots quatre seran impratits per Samuel Sebastian. Els tallers són Introducció als lleguatges cinematogràfics, Taller de guió, Realització d’un curtmetratge i Realització d’un documental. Cada taller té una durada d’unes 30 hores teòrico-pràctiques i el primer, Introducció als llenguatges cinematogràfics comença el proper 13 d’octubre. Samuel Sebastian és llicenciat en Història de l’Art, professor de cinema i cineasta. Ha realitzat diferents obres tant documentals com de ficció a més de videocreacions i videoclips. Actualment ha acabat el seu segon llargmetratge “Diari d’un malalt d’amor” i ultima un altre documental, “La pausa dels morts”.

http://www.carevolta.org/

Comentaris

3 Responses to “Ca Revolta: tallers audiovisuals”

  1. 青汁 on abril 3rd, 2012 5:38 pm

    青汁

  2. fett weg spritze on abril 11th, 2012 2:59 pm

    Bei ausgedehnter Erschlaffung zwang die Vergrößerung mit einer Straffung kombiniert werden.

  3. florida injury attorney on abril 11th, 2012 10:11 pm

    Football betting skilled

Leave a Reply