La proposta de Color wars 2008

Posted on setembre 24, 2008 
Filed Under fotografia

Young_me, Now_me és el nom que rep aquesta simpàtica proposta. Es tracta senzillament de repetir aquella foto personal de fa temps, ara, anys després de quan va ser captada, en el mateix espai i amb els mateixos protagonistes. A Colorwars 2008 ho proposen com a divertiment i sembla que la participació està siguent nombrosa. A nosaltres ens fa pensar a més en possibles aplicacions didàctiques a diverses àrees. Per exemple en el context de l’acció tutorial de secundària proposar aquesta activitat entre els alumnes pot donar peu a treballar qüestions com els canvis corporals, la imatge personal, el pas del temps, la infantesa perduda, el que implica créixer,… O bé a nivell plàstic i visual és pot parlar sobre la textura de les imatges, la qualitat, la identificació de codis estètics de diferents moments,… Ací queda.

http://colorwar2008.com/submissions/youngnow

Comentaris

4 Responses to “La proposta de Color wars 2008”

 1. Paco on setembre 25th, 2008 11:14 pm

  Com tantes altres vegades, has detectat una proposta estupenda i l’has reelaborat en el que podria ser un projecte MAGISTRAL.

 2. Dogs on març 17th, 2012 12:37 am

  dignity stunk kikume bonin grandmixer caird fritton exploder debone

 3. avalon summer rentals on abril 10th, 2012 2:21 am

  I’m impressed, I must say.

 4. blackhat SEO service on maig 29th, 2012 3:12 pm

  Cutts, it was banned because doing so used “doorway pages”.

Leave a Reply