Felicitat i cinema al MuVIM

Posted on desembre 8, 2011 
Filed Under cinema, formació

Tots volem ser feliços. La publicitat és el seu principal aparador. Però està en boca de tothom. L’Estat del benestar té com a fonament oferir tanta seguretat, confort i plaer com puga per al major nombre de gent possible. Reduïda a la consecució de eixe plaer, la felicitat es torna limitada. L’esforç, el sacrifici i certes limitacions resulten alienes a ella. Ho volem tot aquí i ara. I la felicitat, mentres compromís vital, es torna impensable, aflorant l’alienació i un plaer que limita en moltes ocasions amb el tedi.

Les jornades Felicitat i cinema: Dormir, somiar, potser gaudir tractaran de donar una mica de llum a tan espinós assumpte els dies 12, 13 i 14 de desembre. I si les places no són ja cobertes encara podeu inscriure-vos en aquest encontre en el qual es combinaran projeccions, xarrades, taules rodones i col·loquis amb convidats de força interés. A la secció Centre d’estudis de la web del MuVIM hi podeu trobar el programa complet i el formulari d’inscripció.

Comentaris

One Response to “Felicitat i cinema al MuVIM”

  1. uqiwga on juliol 29th, 2012 7:56 pm

    kjohcrn

Leave a Reply