Obertes les inscripcions per al FIC-CAT 2012

Posted on desembre 7, 2011 
Filed Under cinema, festivals

Al juny passat vàrem assistir a la gal·la de cloenda de la seua 4ª edició i vàrem comprovar in-situ que fan una tasca realment elogiable. Doncs per al 2012, malgrat les dificultats de tot tipus que ens envolten, i contravenint les normes més bàsiques de prudència, la gent del FIC-CAT torna amb energies renovades amb un FIC-CAT més llarg que mai. Perquè incorporen els llargs a concurs, perquè tindran més dies de Festival i més premis, perquè alternaran espais i projeccions simultànies, perquè proposaran vermuts-tertúlia amb convidats de luxe, i perquè més que mai comptaran amb convidats d’interés del cinema en català.

El FIC-CAT continua ampliant el seu alcanç renovant els convenis de col·laboració amb el Festival INQUIET de Picassent (ara per ara en suspens), amb el PICURT, la mostra de cinema de muntanya dels Pirineus, amb el CURT REDÓ, el festival de documentals de les Terres de l’Ebre, amb el Made in Catalonia Film Festival, el festival de cinema del Casal Català de l’estat de Victòria (Austràlia) i amb la Mostra de Cinema Català del Casal de Manhattan (Nova York).

Però el que àrticularment més ens interessa és que un del objectius primordials de l’organització és continuar consolidant les accions educatives iniciades des de fa 3 anys amb l’alumnat dels centres docents i les universitats del país per tal de promoure l’aprenentatge i l’ús dels codis del llenguatge audiovisual i multimèdia. La 5a edició del FIC-CAT · Festival Internacional de Cinema en Català Costa Daurada tindrà lloc a la localitat de Roda de Berà del 13 al 17 de juny de 2012. I el periode d’inscripció serà obert fins l’11 d’abril i si voleu conéixer les bases ho podeu fer consultan el seu web.

Comentaris

One Response to “Obertes les inscripcions per al FIC-CAT 2012”

  1. xfrrvk on juliol 28th, 2012 4:01 am

    cqpvmo

Leave a Reply