VI Certamen de Curtmetratges de Ca Revolta

Posted on desembre 1, 2011 
Filed Under cinema, concursos, festivals

Del 12 al 16 de desembre es celebrarà el VI Certamen de Curtmetratges en català organitzat per Ca Revolta a la seua seu de València. En aquesta ocasió han sigut 40 els finalistes seleccionats: Nomes una vegada a l’any, La tasca de les formigues, Els vius, Cargols!, Te i fantasmes, Figues o Raïm, I a tu, què et molesta?, Absència i Menjar casolà (que es podran veure el dilluns 12 de desembre), Joan Rojeski, L’hora de l’1, 2,3, Els tres soldats, Alguna cosa queda, Camerun, breu història d’un embaràs, Convergents, Desanimat i L’abric roig (dimarts 13), Maquillatge, Història d’aquest, La victòria d’Ursula, Libidinis, El rellotge, Oval, Got ple, Una llum diferent i Les bessones del carrer de Ponent (dimecres 14), i Els mediadors, I ara què?, Tres dies al paradís, Us (Nosaltres), Pepe Otal, titellaire, Brutal Relax i Lines (dijous 15). Finalment, el divendres 16 de desembre s’oferiran Protopartícules [imatge], Lux, lucis, Plenament, La fugida, Intensitat, La meva vida i L’esmorzar.

Totes les projeccions començaran a les 19:00 hores. Un jurat format per l’actriu Montse Anfruns, el pintor Pasqual Gomes, la realitzadora Susana Rey i l’actor Paco Vila, serà l’encarregat de triar als guanyadors, que es donaran a conèixer l’últim dia del certamen. Hi haurà dos premis als millors treballs, dotats amb 650 i 350 euros, respectivament. A més, el Centre de Recursos Just Ramírez es compromet a difondre els curtmetratges premiats a través del seu catàleg.

Comentaris

Leave a Reply