Premis INVI 2011

Posted on novembre 23, 2011 
Filed Under cinema, concursos, televisió, video

Els premis INVI a la Innovació Audiovisual són convocats per RTVE i red.es oberts a tothom per enviar treballs audiovisuals, sempre que aquests disposen del llenguatge, el format i les característiques d’internet, amb continguts externs que l’enriquisquen.. Aquest setmana RTVE.ES va donar a conéixer els guanyadors de la seua edició 2011 els quals arrepleguem tal i com apareixen al web del certamen: Cherenkov i Fin s’han repartit el premi en la categoria de Ficció. Cherenkov és un projecte audiovisual transmèdia dut a terme per quart joves valencians i Fin un curtmetratge que pretén acostar el món de la dansa i de la música clàssica a tots els públics, tinga coneixement o interès en aquests camps o no. El projecte Noisey, una plataforma per descobrir bandes musicals de tot el món, ha estat premiat en la categoria de No Ficció, i Yababu en la de millor projecte educatiu. Yababu és la història de dos personatges que descobreixen el món que els envolta i els transmeten a l’espectador per mitjà d’un llenguatge universal.

Al blog Magnetic Road aporten de manera resumida però crítica, més informació sobre el caràcter de cadascú dels projectes. Nosaltres, independentment de si aquestos arriben a ser realment innovadors, pensem que paga la pena fer-los una ullada per comprovar quines són les darreres propstes en aquesta línia.

Comentaris

Leave a Reply