El dia després

Posted on novembre 21, 2011 
Filed Under altres

Tornem. Ja sabeu que ho fem després d’una setmana aturats per raons de paternitat. Tornem doncs després de les primeres mirades, els primers somriures i plors, bolquers i rentadores, visites i paperasa, abraçades, petons, vòmits, infinitud de gestos i més estima. És cert, com diu el nostre amic i company Paco Raga al seu comentari a l’apunt anterior que davant allò que vertaderament importa, com de gran és la pèrdua de rellevància de tot allò altre, veritat? I tant! Un es situa en un nou pla on tot es relativitza. Inclús alguns dels tsunamis que sembla ens toca viure. Tornem el dia després per, com també deixàvem entreveure a l’apunt anterior, continuar reivindicant-nos. Ara que sembla que certs mapes només es pinten d’un color, és la política que ací i ara podem fer, aquella que no deixarem facen per nosaltres.

Comentaris

Leave a Reply