Taller: fes el teu cartell de cinema

Posted on novembre 12, 2011 
Filed Under cinema

Tot i que ja queden poques dates per participar-hi, ens abellia portar hui aquesta proposta per un costat com a model interessant d’oferta lúdica i cultural per a xiquet*s, d’altre per continuar recordant que teni el MuVIM com espai de referènciaper aquestes iniciatives a la ciutat. Si vos interessa encara teniu aquesta vesprada i demà de matí per gaudir-ne.

El cartell de cine ha de sintetitzar el missatge d’una pel·lícula i propiciar que els públics assistisquen a la projecció. En moltes ocasions, a més, els cartells cinematogràfics han sigut vertaderes obres d’art. En aquest taller els xiquets i xiquetes crearan cartells de cine, de vegades reinterpretant-ne o reconstruïnt-ne antics, però servint-se’n sempre de la capacitat d’observació, de la sensibilitat artística i de la motivació lúdica. Per a xiquets i xiquetes de 6 a 12 anys en grups limitats de 25 participants. Sense reserva prèvia, els tallers es realitzaran els caps de setmana: dissabtes de 18.00 a 19.30h. i diumenges d’11.30 a 13.00h. Accés per rigorós orde d’arribada, mitjançant números que es repartiran als xiquets i xiquetes 30 minuts abans del començament del taller. La tallerista és la guionista, realitzadora i directora de cinema Alícia Puig.

Comentaris

One Response to “Taller: fes el teu cartell de cinema”

  1. tadalafil on juny 7th, 2012 1:37 am

    La Faculte des arts comprenait la medecine:), ce quil vous est agreable:)

Leave a Reply