L’aventura de la vida

Posted on novembre 13, 2011 
Filed Under altres

Desde la matinada de dissabte a diumenge, concretament a les 01.20 h, Marc ja comparteix amb nosaltres l’aventura de la vida. Tot ha anat molt però que molt bé, pesant 2,940 al néixer i mesurant ja 51 cms. Com que ara canviarà l’ordre de prioritats estarem alguns dies sense actualitzar. Per això i ja que sempre ens agrada lligar els grans esdeveniments al cinema vos deixem amb el tràiler de Babies. Així és, com diu Julieta Venegas, mira la vida obrint-se camí, mira la vida diguent que sí.

Comentaris

3 Responses to “L’aventura de la vida”

 1. eva gisbert on novembre 14th, 2011 11:56 am

  Molta felicitat
  desitgem a en marc
  molta felicitat
  perquè hui fas un dia!!!

  Enhorabona!!

 2. Eigentumswohnung on febrer 19th, 2012 12:26 am

  towards the authorities should I see an additional threat.

Leave a Reply