Video a Quart de Poblet

Posted on setembre 22, 2008 
Filed Under video

Joves, atenció a aquesta proposta per començar la setmana:

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Quart de Poblet ha organitzat, amb motiu del XXV aniversari del Concurs de Vídeo Amateur, diversos cursos que es realitzaran a Quart Jove durant la mateixa setmana del festival, del 21 al 27 de setembre. Així, els dies 23, 24 i 25 es duran a terme tres cursets diferents: taller de vídeo digital, taller de guions per a curtmetratges i taller de curts per mòbil. El taller de vídeo digital, impartit per l’equip de Producciones La Hormiga, donarà als joves les eines necessàries per a poder gravar i muntar un curtmetratge. El taller tindrà una durada de 10 hores, durant les quals els participants hauran d’idear, gravar i muntar un curtmetratge propi. El curs de guió de curtmetratges, impartit per la guionista Annabella Martínez, donarà les claus per a poder escriure curtmetratges de ficció. A més, aquells que vullguen saber com fer curtmetratges amb el telèfon mòbil, tindran l’oportunitat de fer-ho de la mà del francés Sébastien Rouzé. En una jornada intensiva de 3 hores i mitja, s’explicarà com utilitzar la tecnologia dels telèfons mòbils per a fer les seues pròpies creacions.

Les activitats estan adreçades a joves de més de 15 anys i són totalment gratuïtes. La inscripció es pot realitzar personalment a la Casa de Cultura, telefonant al 96 154 75 97 ó enviant un correu electrònic a cultura.gestio@quartdepoblet.org.

25 Aniversari Concurs de Video Amateur

Comentaris

One Response to “Video a Quart de Poblet”

  1. design suits on juny 4th, 2012 9:58 am

    please let me see them.

Leave a Reply