Tanquem per vacances

Posted on agost 3, 2011 
Filed Under altres

La nostra activitat de publicació ja estava sota mínims però ens resistíem a baixar la persiana. Així que ara sí que sí, tanquem per vacances. 400 colps tornarà a l’activitat ben aviat doncs el 22 d’agost participarem, de nou a Baeza i dirigit per Alejandro Piscitelli, al curs “La crisis y reinvención de las profesiones p (rofesores, eriodistas, ublicistas,…)”. Però això serà més avant, ara anem a desconnectar i carregar les piles capbusant-nos en alguna porció de blau que pugam trobar. De moment vos deixem el vídeo de la columna central per desitjar-vos un refrescant agost 2011. Ah, també tanquem la possibilitat que deixeu comentaris per veure si apanyem el tema dels comentaris spam.

Bones vacances!

Comentaris

Leave a Reply