800 amb Mara

Posted on juliol 18, 2011 
Filed Under col·laboracions

L’eacn, l’escola d’activitats culturals a la naturalesa d’escolagavina sempre es tanca amb una explicació adreçada a les famílies, acompanyada de l’oportú visionat d’alguns treballs i imatges il·lustratives, per donar a conéixer allò que s’ha fet al llarg de la intensa setmana. Després, el sopar i el comiat no exent de la seua càrrega emocional. Entre l’alumnat participant hi ha qui tanca un cicle vital amb l’escola. Nosaltres ja preparem el recull d’idees, treballs i imatges per mostrar-lo ací també.

Però emocionant va ser el feed-back que Mara Balestrini ens va retornar via el seu blog. Mara, ja vos ho havíem contat a l’apunt anterior, va col·laborar amb un taller de realització amb telèfons mòbils. A més ens va deixar una dosi increïble d’entusiasme, afecte, capacitat de treball, confiança en els joves, creativitat, enginy, saber fer,… No vos pergau la crònica que ha fet sobre el seu pas per l’eacn i el propi projecte.

http://transmedial.wordpress.com/2011/07/16/eacn-2011-educacion-expandida-y-edupunkismo-en-chelva/

Per cert i ves per on com són les coses, que amb aquest en fem 800 apunts!

Comentaris

Leave a Reply