A punt una nova edició de l’eacn

Posted on juliol 10, 2011 
Filed Under centres, cinema, educació, video

Aquest dilluns 11 comença una nova edició, i en van 17, de l’eacn, l’escola d’activitats culturals a la naturalesa d’escolagavina. L’eacn és laboratori, és experimentació educativa, és workinprogress. Si bé les edicions d’estiu tenen una estructura semblant cada any passen coses ben diferents. Sí, els alumnes escolataran una xarrada introductòria al projecte amb aspectes bàsics del llenguatge cinematogràfic, també rodaran una pràctica de realització cinematogràfica a partir d’una seqüència donada o viuran les diverses i ja clàssiques excursions de contacte amb la naturalesa i coneixment del territori. Pel que fa al projecte central, en aquesta ocasió volem defugir de la ficció i endinasar-nos per terrenys més experimentals, més plàstics. La creativitat serà el teló de fons sobre el qual s’articularan diverses propostes de treball en el que podríem anomenar ginkana-creativa. A més comptarem de nou amb la col·laboració de dues persones de contrastada experiència. Dimarts ens visitarà Mara Balestrini, molt més que realitzadora audiovisual i amb qui farem un interessant taller de realització amb telèfons mòbils. Dijous de vesprada vindrà a contar-nos la seua experiència professional en teatre, cinema i televisió, l’actor Pep Ricart qui a més ens regalarà una emocionant lectura dramatitzada d’un fragment de Cyrano de Bergerac. Així que tenim per davant sis dies de convivència, de treball en equip, de diversió, d’aprenentatge,… En tornar vos contarem l’experiència. eacn: motor i acció!

Comentaris

Leave a Reply