2n Concurs València en Bici de Fotografia i Curtmetratges

Posted on juny 26, 2011 
Filed Under concursos, fotografia, video

Tot i que certament les classes ja han acabat, no així pròpiament el curs ja que queden encara per tancar bona quantitat d’assumptes. De totes formes ja sabeu, si ens seguiu des de l’inici, que al juliol continuem amb la nostra tasca de dinamització i informació. I continuem amb una proposta que bé pot donar joc a l’alumnat que ja és de vacances. Si les bicicletes són per a l’estiu poden ser també motiu per experimentar en terrenys creatius com el de la fotografia o la vídeocreació.

València en Bici: Acció Ecologista Agró convoca el 2n Concurs de Fotografia i Curtmetratge. La proposta s’emmarca en les celebracions de la SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE 2011 “Mou-te de forma eficient: millora la teua mobilitat” a celebrar durant la tercera setmana de setembre de 2011. Les fotografies i curts a concurs hauran de tenir relació amb el món de la bicicleta com a mitjà de comunicació, i podran estar basades en la realitat o ser de ficció. Podran presentar-se tres fotografies i dos curts per participant com a màxim. Es podran realitzar amb qualsevol tipus de dispositiu: càmeres de vídeo, de fotos, mòbils, i hauran de ser originals. Les peces podran ser presentades fins el 7 de setembre i per conéixer les bases i les espcificitats tècniques podeu visitar el següent enllaç.

http://www.valenciaenbici.org/node/87
http://setmanamobilitatvalencia.blogspot.com/

Comentaris

Leave a Reply