Breument: problemes amb els comentaris

Posted on maig 26, 2011 
Filed Under altres

L’animació de Sergi ha sigut tot un èxit. Moltes persones i per diferents vies han fet arribar les seues felicitatcions. Per això necessitem comentar breument, que continuem tenint problemes amb la publicació de comentaris als apunts. Hi ha persones que comenten i els seus comntearis arriben, però d’altres ens han insistit en que inteneten deixar el comentari i no apareix. El cas és que a l’administrador del blog tampoc. Hem revisat tote les preferències de Word-press i els filtres antispam però no trobem la raó per la qual continuem amb aquest inconvenient que limita la comunicació. Si vos agraïriem que provareu i ens comentareu si ens ho comentareu si és que teniu problemes. La solució momentània és que podeu fer-nos arribar els vostres comentaris via mail i nosaltres els publicarem:

400colps@escolagavina.com

Comentaris

Leave a Reply