Seguim

Posted on maig 23, 2011 
Filed Under altres

Ara encara més, seguim. Entrem en una setmana de marcat interés per 400 colps; som a tocar d’un dissabte on estem convidats a participar de la taula rodona “Experiències creatives amb un ús enraonat de les tecnologies” en el marc de la jornada “Creativitat i enginy davant els reptes educatius actuals” organitzada a Barcelona per la UOC i l’associació espiral. A més som a l’espera de rebre algunes col·laboracions que ja han suscitat el nostre entusiasme. Seguim, contagiats de la mirada serena, ferma, satisfeta,… confiada. Què és l’escola si no ensenyar a confiar en l’altre i en un mateix. No podem més que veure el que està passant amb un somriure, tot i que siga de mig costat, com el de l’Stéphane Hessel. Ja hi ha qui el proposa per a premi Nobel. Si ell no defalleix, per què ho hauríem de fer nosaltres. Ja sabem que es tracta d’una carrera de fons i el moment com diu Paco Raga al comentari de l’apunt anterior, és vibrant. És dilluns i nosaltres seguim.

Comentaris

8 Responses to “Seguim”

 1. Paco Raga on maig 23rd, 2011 1:06 pm

  Precisament la filosofia prosúmer (no sé si duu accent) ha estat una de les claus en l’autogestió de les vertaderes ciuadel·les en què s’han convertit els campaments. Una filosofia que tantes vegades heu defensat des d’aquest blog.

 2. Pilar Alfonso on maig 23rd, 2011 5:04 pm

  No puc negar-ho: envejo el vostre optimisme.

 3. Joan Garcés Barrera on maig 23rd, 2011 11:54 pm

  Jordi!
  Estaria molt bé un seguiment via vídeo, de 400colps de la acampada València!

 4. Angelita on abril 1st, 2012 9:16 am

  Anybody also workout today?

 5. litter boxes for cats on abril 3rd, 2012 7:27 am

  Respect to article author.

 6. 青汁 on abril 4th, 2012 7:23 pm

  青汁

 7. Matthew C. Kriner on abril 5th, 2012 4:02 pm

  Merci pour votre blog il est vraiment génial!!! Bonne continuation pour la suite

 8. Hipolito M. Wiseman on maig 31st, 2012 4:22 pm

  Salut, merci pour ce site, on peut regarder plusieurs films et séries gratuitement , je servais toujours sur film-streaming2012.com

Leave a Reply