Bon cap de setmana

Posted on maig 20, 2011 
Filed Under altres

Ens agrada la política; fem política. No ens agrada que els partits polítics s’hagen apropiat del mot, desnaturalitzant-lo del seu sentit primigeni. Política esdevé de polis, fer polis, fer comunitat. Som en un moment fascinant en el qual pensem que es comencen a cristalitzar, a passar a l’acte, un conjunt de sensacions, pensaments, neguits, tot plegat reflexe d’un malestar compartit, d’una indignació col·lectiva. De moment senzillament ens agrada el que està passant, pel seu caràcter social, obert, heterogeni, divers, polifònic, vibrant,… A 400 colps no esperem més del que ara és i si acabara així, estaria bé. Perquè ningú ens treurà de la nostra reponsabilitat ciutadana, del treball diari, del compromís personal tan necessari per a la transformació del nostre entorn més immediat. I estarem contents d’haver sentit la il·lusió, l’esperança d’una polis millor, més humana, sostenible, conscient, emocionada, implicada… Si el que està pasant tan sols marca un camí, caram! ja és prou!

L’administrador estarà fora fins diumenge per un compromís familiar, havent atés ja la seua responsabilitat electoral. Dimecres férem el tast de la plaça de l’ajuntament i no podrem tornar a estar si és que les concentracions acabaren dilluns. Ens hagués agradat viure d’a prop a la nostra ciutat aquestos tres dies veniders. Però continuarem, passat el 22 M, publicant, treballant, colpejant,… perquè no volem perdre l’oprtunitat de ser protagonistes del nostre present, de la construcció d’un futur millor. Bon cap de setmana.

Comentaris

3 Responses to “Bon cap de setmana”

  1. Paco Raga on maig 20th, 2011 12:28 am

    Aquest és un moment vibrant. M’ha paregut supèrbia aquesta entrada. Si acabara així, ja ens hi valdria. Com a remat, la bona notícia http://unbloceducat.wordpress.com/2011/05/19/206/

  2. insanity workout dvd on maig 8th, 2012 6:26 am

    Fascinating entry, I count on a subsequent! Thx for share

  3. http://prawnik-katowice.ml on gener 29th, 2016 5:03 pm

    Dead written subject material , appreciate it for entropy.

Leave a Reply