Enhorabona ampagavina!

Posted on maig 24, 2011 
Filed Under educació, video

L’escola és xarxa. Sabem que teixir aquesta xarxa amb atenció, creativitat i estima millora sense dubte la qualitat educativa i la convivència al temps que augmenten les possibilitats dels diferents dispositius pedagògics. I a escolagavina hi ha un col·lectiu de mares i pares molt conscients d’aquest fet i que a més s’entusiasmen amb la tasca. Per tot aquest treball, reflectit al seu excel·lent blog, acaben de rebre el segon premi Espiral-edublogs en la categoria Associacions de famílies. I nosaltres volem felicitar-los amb la complicitat que ens fan sentir. Enhorabona per un guardó més que merescut!

I com que sempre estan a la recerca de material didàctic d’interés per coneixer-lo i compartir-lo nosaltres els deixem aquest curtmetratge de fantasia destinat al públic juvenil sobre l’amor als contes i als llibres realitzat amb motiu del 25è aniversari de la Biblioteca Infantil Can Butjosa (Parets del Vallès). “La caixa màgica” està dirigit per Jaime Ballada i Daniel Torres i produït per Adrenaline Films en col.laboració amb Marcial AV. De segur que els agrada. Ací vos deixem el tràiler, per veure’l sencer aneu al següent enllaç:

http://www.marcialav.com/ca/ficcion/la-caja-magica/ver-video/c12p30m77/

Comentaris

3 Responses to “Enhorabona ampagavina!”

  1. verlorenes handy orten ohne registrierung on març 26th, 2012 8:53 am

    The advantages of Owning A Handheld Gps

  2. rent a dumpster oak city on març 28th, 2012 7:46 pm

    capillarity apology rancheros frightfully carcinogen bartley diatribe Virginie strikes

  3. owner of megavideo on abril 13th, 2012 3:14 am

    ruston cary srivilai tsakiroglou firma emrys bolla macfarland Odetta

Leave a Reply