Jornada informativa: Xarxa de centres educatius de qualitat

Posted on maig 19, 2011 
Filed Under educació

Des d’Escola Valenciana ens animen a tots a participar a la jornada formativa de la Xarxa de centres educatius de qualitat. Una xarxa que començarà a funcionar a partir del proper mes de setembre i que vol fomentar estàndars de la qualitat a través de la col·laboració entre centres valencians. Plurilingüisme, sostenibilitat, interculturalitat, educació en valors, gestió democràtica noves tecnologies són els pilars sobre els quals es pretén començar a edificar aquest projecte compartit.

La data de la jornada serà el proper dimecres 1 de juny, de 16.00 a 20.30 h i tindrà lloc a la Seu Universitària de la Marina, Benissa (C/ Puríssima, 57-59). Si voleu més informació podeu telefonar al 96 347 27 83 o escriure a escola@xarxaqualitat.org. [+]

Enxarxa’t constitueix una nova acció participativa vinculada a Cappev Marina Alta i Escola Valenciana per a construir entre tots o totes l’escola en valencià que millor respon a les necessitats del nostre alumnat. Es tracta d’un lloc de trobada, de reflexió i diàleg protagonitzat pels diferents sectors de la comunitat educativa. Hi poden participar alumnes, famílies, mestres i professors. Té per objectiu avançar cap un model d’escola que forma i educa l’alumnat de forma integral incidint de forma particular en l’educació plurilingüe i l’educació en valors atenent especialment la interculturalitat, la sostenibilitat i l’ús responsable de les noves tecnologies. Enxarxa’t constitueix, a més a més, un espai d’anàlisi de la situació en que es troba el sistema educatiu -especialment el valencià- amb la finalitat d’elaborar solucions compartides que fomenten pràctiques educatives de qualitat.

http://www.xarxaqualitat.org/

Comentaris

One Response to “Jornada informativa: Xarxa de centres educatius de qualitat”

  1. Eigentumswohnung on febrer 18th, 2012 6:04 am

    vsgnkusjbohmfubjlp, No fax quick payday loans, veyPmQB.

Leave a Reply