El futur de l’audiovisual a la UJI

Posted on abril 27, 2011 
Filed Under cinema, formació

Tot just abans del segon periode de desconnexió agafem al vol aquesta proposta més que interessant que vos portem tal i com publiquen al seu web. El IV Congrés Internacional sobre Anàlisi Fílmica, que porta com a títol “Noves tendències i hibridacions dels discursos audiovisuals en la cultura digital contemporània”, se celebrarà els propers dies 4, 5 i 6 de Maig al Paranimf de la Universitat Jaume I de Castelló amb la presència dels experts més rellevants en la matèria a nivell internacional.

El present Congrés Internacional es proposa crear un espai de reflexió sobre l’evolució de les formes d’expressió i narració dels discursos audiovisuals contemporanis. Els videojocs, la publicitat, l’animació infogràfica, la televisió i altres formes de comunicació estan transformant profundament la natura del discurs fílmic, fins el punt que ja no és possible referir-se al medi cinematogràfic, com a discurs autònom, si no és en relació amb els nous medis audiovisuals emergents. El congrés comptarà amb la presència dels més importants estudiosos d’aquestes matèries a nivell europeu, com el catedràtic emèrit de la University of the West England, Martin Lister, autor de The Photographic Imagen in the Digital Culture; el també catedràtic de la Inholland University Frans van der Reep; Josep Maria Català, de la Universitat Atònoma de Barcelona, i Santos Zunzunegui, de la Universitat de País Basc, entre molts d’altres. A més a més, es llegiran moltes comunicacions sobre investigacions relacionades en curs. El dimecres 4, la temàtica del congrés es centrarà en els canvis que s’han produït amb la digitalització de la fotografia i el panorama actual. El dijous 5, les ponències del congrés versaran sobre els nous discursos digitals com ara els videojocs, i el divendres 6 sobre les revolucions que ha suposat el cine digital.

Per a assistir al Congrés és necessària la inscripció a la web. A més, s’ha programat la projecció de dues pel·lícules amb temàtica afí al congrés, que es projectaran al Paranimf els caps de setmana anterior i posterior al congrés: Inception (Origen) de Christopher Nolan, que es podrà veure els dies 29 i 30 d’abril i 1 de maig a les 19:30 hores, i Guest de José Luis Guerín, el 6 de maig a les 20 hores i el 7 i 8 de maig a les 19:30 hores.

http://www.fue.uji.es/jornadas/verevento.shtm?no_exp=EX100126

Comentaris

2 Responses to “El futur de l’audiovisual a la UJI”

  1. congress center on febrer 17th, 2012 2:42 am

    producti cleva kala laddie select rerun patron dispatch niggling

  2. Carmina Griggs on maig 19th, 2012 9:12 pm

    espionne paresi Daisi gharry bermejo collings faceless altavista closer

Leave a Reply