Inscripcions a festivals

Posted on març 30, 2011 
Filed Under cinema, festivals

Atenció perquè, en relació a les inscripcions a festivals de cinema amb secció per a centres educatius, entrem en unes dates a les quals caldrà estar atents si volem participar-hi. Així, d’ací al 15 d’abril són tres els festivals que tanquen terminis d’inscripció:

4 d’abril · Festival Tirant Avant. Nosaltres ens hem assabentat gràcies a un document enviat per l’organització el qual varen publicar els companys de LLIMA. Ara bé, el web de l’organització encara mostra la informació de l’edició passada i a hores d’ara no hi ha manera de fer la inscripció on-line. Per si de cas prepareu la documentació i el material la qual podeu fer arribar per mail i in-situ respectivament a les adreces indicades a les bases. Fins que no estiga operatiu el web http://www.tirantavant.com/ llegiu atentament les bases a l’apunt de LLIMA.

5 d’abril · FIC-CAT | Festival de Curtmetratges en Català. Al desembre ja explicàrem que estava oberta la convocatòria a aquest festival que enguany arriba a la seua quarta edició i amb moltes ganes d’impulsar l’audiovisual als centres educatius amb propostes força interessant. No podem faltar a la cita, així que llegiu atentament les bases a http://www.fic-cat.cat/

15 d’abril · Cinema Jove. La cita amb major convocatòria que fa aplegar a participants de tot l’estat. És açò que els fa no tenir cura d’altres aspectes com la llengua? (el web segueix sense valencià) Hem de participar-hi! Bases a http://www.cinemajove.com/

Comentaris

3 Responses to “Inscripcions a festivals”

 1. Pilar Alfonso on març 30th, 2011 9:39 am

  Jordi, nosaltres vam fer, fa uns dies, la inscripció on line als Tirant sense cap problema.
  Em deixes afegir una coseta a la teua crida final?: “Hem de participar-hi!”. En valencià!!

 2. admin on març 30th, 2011 10:49 am

  I on t’has descarregat la fitxa d’inscricpció?

 3. Pilar Alfonso on març 31st, 2011 9:59 am

  Crec recordar que a partir d’un enllaç que me va enviar l’organització per correu electrònic, amb la convocatòria i les bases. Per què no parles amb ells?

Leave a Reply