Concurs de fotografia per l’Horta neta

Posted on març 26, 2011 
Filed Under concursos, fotografia

Intentem donar a conéixer aquelles activitats relacionades amb l’audiovisual en la qual puga participar l’alumnat dels nostres centres. Així que atenció perquè en foto neta, concurs de fotografia amb una finalitat ben lloable, poden participar joves dels 12 als 35 anys. Es tracta de la convocatòria llançada per la xarxa joves.net en el marc de les activitats de coneixement, millora i conservació del medi ambient horta neta.

La temàtica del concurs és “L’horta, la nostra relació amb la comarca en que vivim i la sensibilització mediambiental”. S’hi valorarà el caràcter innovador i creatiu de la tècnica utilitzada, així com la naturalesa creativa i original a l’hora de plantejar el missatge mediambiental que arreplega la fotografia. Es pot participar amb un màxim de 3 fotografies que hauran de ser enviades per mail a fotoneta@joves.net. El termini per a la presentació́ al concurs finalitzarà el dia 31 de maig de 2011. Podeu consultar més aspectes específics de les bases a l’enllaç de baix i recordeu que el premi consisteix en una pràctica bicicleta plegable, valorada en uns 300€. L’horta necessita de mirades joves que ajuden fer veure el seu valor; animeu-vos!

http://hortaneta.wordpress.com/concurs-foto-neta/

Comentaris

3 Responses to “Concurs de fotografia per l’Horta neta”

  1. sara on febrer 19th, 2012 3:22 am

    I genuinely love it!

  2. glucosamine on març 17th, 2012 2:29 pm

    Wow, greet post !

  3. chaussure isabel marant on maig 11th, 2012 8:52 am

    Quite interesting!

Leave a Reply