Black & White movies

Posted on febrer 17, 2011 
Filed Under cinema

Internet no és el futur, és el present. No hem de tenir por a internet doncs internet és la salvació del cinema. El sentit d’aquestes paraules quedava emmarcat en el context més ampli del discurs d’Àlex de la Iglesia en la gal·la dels Goya d’aquest diumenge passat. No entrarem més en el debat tot i que ja em mostrat amb anterioritat el nostre acord amb la idea de que al menys el negoci de la industria ha de ser replantejat de manera que també satisfaga part dels interessos dels usuaris. Avui el que portem és de nou un recurs d’interés per aquells que treballem cinema en el context educatiu. I és que la xarxa és plena de recursos que ens permeten, com és el cas, aprofitar-los en àrees diverses com puguen ser l’anglés o la llengua i imatge.

Les pel·lícules que es poden veure a Black & White movies són de domini públic i per tant per a compartir legalment. El web permet cercar per any o gènere per trobar alguns dels millors clàssics en línia de tots els temps, especialment del cinema americà. Encara que no totes les pel lícules tenen enllaços de descàrrega, n’hi han que sí compten amb la possibilitat de ser descarregades sense cap impediment legal. Els creadors de la plataforma indiquen que amb el temps i la disponibilitat hi aniran afegint títols. Ara tan sols queda gaudir-les i tornar a aprendre d’elles.

http://www.bnwmovies.com/

Comentaris

2 Responses to “Black & White movies”

  1. Paco Raga on febrer 17th, 2011 5:38 pm

    Ahhh El gabinet del Dr Caligari. Jo vaig escriure una adaptació teatral per acostar els jovens a la relectura del cinema “mut”. Quins temps, aquells (quan vaig escriure l’adaptació, no quan el cinema mut que jo no hi era!). Te’n recordes, Paco?

Leave a Reply