Fragments d’un any a La Nau

Posted on febrer 15, 2011 
Filed Under exposicions, fotografia

La fotografia sol complir en certs moments eixa funció recordatòria de moments passats malgrat a alguns no els agrade mirar-se a l’espill que ens proporciona. I la Unió de Periodistes conscients d’aquest poder evocador i estètic organitza de nou l’exposició “Fragments d’un any”. La mostra, que arriba a la seua vuitena edició, recull els fets més destacats dels últims mesos a través de les 106 instantànies dels millors professionals del periodisme visual i per primera vegada es podrà visitar a La Nau de València.

Com explica al web del vicerrectorat de cultura de la U.V. L’exposició arranca amb un dels esdeveniments més esperats dels últims anys: l’arribada a València del tren d’alta velocitat. Aquest conflicte serveix de fil conductor en la mostra per a entrar en altres esdeveniments claus de l’any, com el del Cabanyal, la Llei de costes o el magatzem de residus nuclears. La crisi econòmica i els seus efectes en la societat o les escenes insòlites del dia a dia de la ciutat completen, juntament amb els esports, un ampli repàs per l’actualitat d’uns mesos que han estat un escenari previ al període electoral que s’enceta i que també té el seu reflex en la mostra a través dels qui seran protagonistes de la batalla política. La Unió de Periodistes Valencians, amb aquesta nova edició de Fragments, referma el seu compromís tant en la importància del fotoperiodisme com en la llibertat dels professionals per contar el que passa al nostre voltant.

Des del dijous 17 de febrer fins el 27 d’abril es podrà visitar i, per què no, es podria fer o recomanar per a aportar contingut a l’escola en àrees com ciutadania o història.

http://www.uv.es/cultura/c/docs/expfragmentsdunany11cast.htm
http://www.unioperiodistes.org/

Comentaris

7 Responses to “Fragments d’un any a La Nau”

 1. biery amazon on febrer 19th, 2012 12:54 am

  apor obstruction fleischer nuisance brooks locker lofgren psalms Prissie

 2. parkave coffee on febrer 19th, 2012 12:57 pm

  indian lifestyle

 3. visalus body by vi on març 31st, 2012 9:41 am

  I too conceive therefore , perfectly written post! .

 4. 青汁 on abril 3rd, 2012 6:40 pm

  青汁

 5. mens jewelry on abril 12th, 2012 9:29 am

  Certainly cannot be!

 6. golf bag on abril 19th, 2012 3:25 am

  Genuinely informative post. Must keep reading…

 7. dumpster rental columbus ohio on abril 19th, 2012 10:35 am

  Weblog moved out in chrome

Leave a Reply