Fins demà, hortografies

Posted on febrer 11, 2011 
Filed Under cinema, festivals

El món agrícola i, en particular, els mitjans agraris que envolten les ciutats pateixen constants pressions. La pèrdua dels valors naturals, culturals i productius de les hortes tradicionals i la dificultat de plantejar alternatives viables per a la seua sostenibilitat posen en perill la seua supervivència. El mitjà audiovisual és una de les eines més eficaces per donar a conèixer, d’una manera simple i precisa, la realitat de les coses. Constitueix un recurs excel·lent a través del qual obrir els ulls i mostrar, al públic en general, sistemes de producció i aprofitament dels recursos naturals, models de vida i conflictes socials que, en molts casos, són afins a llocs molt distants entre si. La Fundació Assut, amb el propòsit de divulgar el valor i la importància d’aquestos sistemes territorials, i coincidint amb el III Congrés de l’Horta Nord, organitza Hortografies, una mostra audiovisual documental sobre l’horta i els regadius tradicionals.

Serveix doncs aquesta introducció estreta del web de l’organització per recordar-vos que des d’ahir i fins demà dissabte es pot gaudir d’aquesta suggerent proposta. Les projeccions tenen lloc al Saló de Graus de l’E.T. S. d’Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural de la Universitat Politècnica de València (Punt del plànol 3E).

http://hortografies.fundacioassut.org/

Comentaris

3 Responses to “Fins demà, hortografies”

  1. Carrie on abril 2nd, 2012 4:44 pm

    Interesting info

  2. videos graciosos on maig 13th, 2012 7:02 am

    But a smiling visitant here to share the love (:, btw outstanding design .

  3. Allene Kudasik on maig 14th, 2012 5:18 am

    wolverine hillie abo toilet kortman frankly Gerta ribart gobi

Leave a Reply