Nadala rebel

Posted on febrer 8, 2011 
Filed Under centres, video

Descobrim al darrer número d’aula, el suplement escolar del diari Levante, una proposta que de seguida ha captat el nostre interés i de la qual hem trobat oportú fer-nos ressó. Els alumnes de 6é de primària del CEIP Covalta d’Albaida, coordinats pel seu mestre Dídac Botella, varen participar d’una experiència audiovisual singular en la què es va barrejar realitat i ficció i en la qual alumnes i mestres entraven i eixien en directe d’un vídeo. En el marc de la festa de nadal de l’escola i amb la col·laboració de Pau el mestre de música i Roger Moll en la realització audiovisual, Dídac va proposar cridar l’atenció d’un públic sovint massa acostumat a les rutines nadalenques amb la irrupció d’un vídeo ideat i elaborat prèviament però interactiu amb allò que passava sobre l’escenari. Tota l’experiència, la qual va deixar bocabadats els presents, la teniu recollida als enllaços. Nosaltres cridem de nou l’atenció sobre com l’audiovisual pot esdevindre una eina excel·lent per a a explorar nous límits de la creativitat de l’alumnat i facilitar l’emergència de competències que en altres contextos d’aprenentage poden passar més desapercebudes.

http://escolacovalta.blogspot.com/2011_01_01_archive.html
http://medias.levante-emv.com/…/2011-02-09_DOC_2011-02-02_23_03_56_aula.pdf

Comentaris

3 Responses to “Nadala rebel”

  1. mutual materials on febrer 24th, 2012 1:07 am
  2. notch filter calculator on maig 12th, 2012 5:56 am

    Utterly written written content , appreciate it for entropy.

  3. dentist in lancaster pa on maig 15th, 2012 6:38 pm

    I’m impressed, I must say.

Leave a Reply