Problemes amb els comentaris

Posted on febrer 7, 2011 
Filed Under altres

És curiós com les dinàmiques de publicació no obeeixen a una lògica en la qual pot ser ens trobaríem un poc més còmodes. Així és la pròpia actualitat, de vegades molt altres res. De fet s’acosten uns dies d’intensa activitat amb les I Jornades de diàctica cinematpgràfica i poc després la 16ª edició de l’eacn. i suposem que generarem bona quantita de material a publicar. Però ves per on que hem passat un cap de setmana sense novetat destacable amb el que ens hem quedat en mode off.

Aprofitem doncs aquest primer apunt de setmana per comentar una qüestió que ja hem esmentat amb anterioritat. Diàriament ens entren centenars de comentaris spam. Cada dia purguem els comentaris mirant de respectar aquells que no són spam. En aquesta tasca optem per buidar en blocs de 25 comentaris doncs un a un resulta força tediós. Així que de vegades eliminem sense voler-ho comentaris vàlids. Hem mirat de provar altres fòrmules com que els usuaris s’hagen de registrar prèviament però entenem que aquesta opció resta espontaneïtat al fet de comentar i pot ser dificulta la tasca. Ara mateix els comenatris d’aquells usuaris que no hagen publicat amb anterioritat queden a l’espera de ser aprovats, aconseguint que no es publiquen comentaris spam però tampoc aquells d’algú que comente per primera vegada. Si sou asidus a 400 colps, heu llegit aqust apunt i en alguna ocasió heu tingut problemes amb la publicació d’algun comentari, no dubteu a fer-nos un mail perquè ho pugam tenir en compte: 400colps[a]escolagavina.com. Disculpeu les molèsties i moltes gràcies per la vostra col·laboració; seguim treballant per a millorar.

Comentaris

8 Responses to “Problemes amb els comentaris”

 1. Paco Raga on febrer 7th, 2011 7:42 pm

  Què seria molt complicat posar un filtre anti-robot, no ja un registre ni donar-se d’alta, simplement un codi de paraules distorsionades o alguna cosa similar…? No ho sé, per això ho pregunte. Una salutació!

 2. burberry sunglasses on febrer 18th, 2012 1:23 am

  I add both the article on Muhammed Farms and the one on Village Corporations to the links column.

 3. biery amazon on febrer 19th, 2012 7:47 am

  apor obstruction fleischer nuisance brooks locker lofgren psalms Prissie

 4. fettabsaugung on març 15th, 2012 4:41 am

  Die Korrekturoperation besteht aus der Weite von Drüsen- des weiteren Speck sowie überschüssiger Haut des weiteren Straffung der Brust mit Neupositionierung des Brustwarzenhof-Komplexes.

 5. Burton Haynes on abril 5th, 2012 1:08 am

  Merci pour votre blog il est vraiment génial!!! Bonne continuation pour la suite

 6. Andrew A. Sailer on abril 5th, 2012 12:58 pm

  Merci pour votre blog il est vraiment génial!!! Bonne continuation pour la suite

 7. can be found here on abril 10th, 2012 10:36 am

  Big ups for doing such a well constructed concept on the subject. Hope to see more in the later.

 8. Daniella Kanniard on juny 1st, 2012 9:41 pm

  Visit Mediafire Movies for SEnuke Cracked, Hotfile Downloads and more.|Visit rapidshare movies for XRumer Cracked, cracked softwares and more.

Leave a Reply