Cel·luloide integral: Cine Ecologia Sostenibilitat

Posted on octubre 24, 2010 
Filed Under cinema, formació

Els dies 26, 28, 29 d’octubre i 2, 3, 4 de novembre tindrà lloc al Museu Valencià de la Il·lustració MuVIM de València el “Cicle Cel·luloide Integral. Cinema Ecologia Sostenibilitat”. A la web del museu s’interrroguen i en expliquen: cinema i ecologia, amics per a sempre? Si s’ha de jutjar pel persistent degoteig en aquesta última dècada de pel·lícules i documentals sobre temes mediambientals, diríem que la catifa roja de les vanitats ha estat substituïda pel tapís verd clorofil·la. El cinema ha passat a ser un eficaç col·laborador de l’altaveu ecologista com pantalla d’alerta o de denúncia. Una preocupació que Hollywood ha sabut aprofitar per a algunes de les seues superproduccions en introduir el missatge o etiqueta verda en la ficció cinematogràfica. Cel·luloide Integral reflexiona sobre els cada vegada més fèrtils i complexos gots comunicants entre el cinema i l’ecologia. Camins oposats que han acabat produint un “cinema militant global”, fins a ara etiquetat com a minoritari i protagonitzat per l’escalfament climàtic, el desenvolupament sostenible o les amenaces a la diversitat biològica. Si l’ecologia ens obliga a tornar a pensar al mateix temps la ciència i la política, la imatge cinematogràfica s’està convertint en el seu reflex més crític.

El termini de matrícula encara continua obert i en aquest enllaç podeu accedr al tríptic en format pdf on es completa tota la informació.

http://www.muvim.es/

Comentaris

8 Responses to “Cel·luloide integral: Cine Ecologia Sostenibilitat”

 1. porzadne strony on febrer 15th, 2012 4:26 am

  Interesting, educational, developing and well-organized.

 2. fettabsaugen bauch on març 15th, 2012 4:40 am

  Liegt eine schwerwiegende Krankheit vor, zum Musterbeispiel Diabetes oder eine ausgeprägte Herz-Kreislaufschwäche, ist vom Fett absaugen abzuraten, da ein optimaler Heilungsprozess ein aktives Immunsystem erfordert.

 3. junk removal calcium ny on març 16th, 2012 10:56 pm

  diploma clause blakeman macadam taggart Ronda bolne Kishore jews

 4. dfgvd on març 24th, 2012 2:15 am

  Is a URL for copyrighted web content also covered by the copyright?

 5. detox diet for weight loss on març 26th, 2012 5:11 pm

  i can concur using the write-up

 6. lose weight on maig 5th, 2012 8:55 am

  Brilliant Read!

 7. Jesusita Fiaschetti on juny 6th, 2012 1:18 pm

  To the point and written well, ty for the information

 8. tsrgopf on juliol 28th, 2012 7:57 am

  pnmxbprq

Leave a Reply