fotogràfica 10

Posted on octubre 22, 2010 
Filed Under exposicions, fotografia

Des d’aquest mes i progressivament la ciutat de València s’ompli de fotografia. Vos tralladem la informació tal i com l’han preparat al catàleg editat que en aquesta ocasió, ara sí, cal aplaudir s’ha fet en valencià. A l’octubre de 2006 el MuVIM iniciava la primera edició de València. Fotogràfica, amb l’objectiu d’articular diferents mostres fotogràfiques en el major nombre d’espais expositius possibles. Així, es van realitzar 26 exposicions distribuïdes en 17 espais de València. Aquella primera experiència ha donat origen a un programa habitual en l’últim trimestre de cada dos anys: Fotogràfica. D’aquesta manera, en la segona edició, octubre de 2008, es van incorporar per primera vegada galeries privades i es van exhibir 30 exposicions en 18 espais.

L’edició que es presenta, Fotogràfica 10, es compon de 32 mostres realitzades en 14 espais. Com a novetats, cal destacar noves incorporacions: Estudi Paco Mora, Doctor Nopo, centre fotogràfic, i d’una sala de fora de València, Fotoespaigandia. A més d’aquests espais, es podran visitar interessants i variades exposicions fotogràfiques, indivisuals o col·lectives, a l’Aula de Cultura CAM “La Llotgeta”, Centre Cultural “La Nau” de la Universitat de València, Col.legi Major Rector Peset, Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD), FNAC, Institut Français de València, Llibreria Railowsky, Museu Valencià d’Etnologia, MuVIM, Sala Parpalló i Sala d’exposicions UPV. Universitat Politècnica de València.

La imatge pertany a la sèrie “American icons” de la jove fotògrafa valenciana Clara Bleda.

Comentaris

2 Responses to “fotogràfica 10”

  1. 青汁 on abril 3rd, 2012 5:17 pm

    青汁

  2. jb on abril 12th, 2012 11:59 am

    I am a spammer please report me. :)

Leave a Reply