1r Vimeo Festival + Awards

Posted on octubre 21, 2010 
Filed Under cinema, festivals, video


Atenció perquè, ja ho sabem, la xarxa redimensiona elements de la vida fins ara coneguts sota formats determinats; posem per cas, els festivals de cinema en la seua versió més clàssica. I és que s’acaba de celebrar el primer Festival de Vimeo amb els seus correponents premis. Com expliquen a la seua web, milers de persones de tot el món es van reunir a Nova York per conèixer a la gent de darrere dels perfils i escoltar els premis. Durant l’event es projectaren una sèrie ben eclèctica i sorprenent de curts presentats als Premis Vimeo, inclós la dels dos finalistes que eren simplement increïbles. A més es realitaren tallers per donar l’oportunitat als participants d’aprendre realment dels professionals del món cinematogràfic. La peça guanyadora finalment va ser aquesta que podeu veure titulada “Last minutes with ODEN”. Es tracta del curtmetratge realitzat per Eliot Rausch i el qual gira al voltant dels últims i emotius moments compartits entre Jason Wood, la seua família i el seu gos Oden a qui han de sacrificar. El curt està íntegrament filmat amb la càmera fotogràfica Cannon 7D i pujat directament al servidor Vimeo el que amplifica la seua potencial exhibició a milions de pantalles en un exercici clar de la nova dimensió cinematogràfica.

http://vimeo.com/awards

Comentaris

2 Responses to “1r Vimeo Festival + Awards”

  1. 青汁 on abril 3rd, 2012 3:59 pm

    青汁

  2. Lizeth Langi on juny 11th, 2012 11:09 am

    otthedvbjnhskkankembarfvrbmamrmmk

Leave a Reply