ATENCIÓ: vacances fins l’1 de setembre

Posted on juliol 29, 2008 
Filed Under video

És temps de vacances i també a 400 colps baixem la persiana fins l’1 de setembre. 400 colps va iniciar la seua presència a la xarxa l’1 d’abril d’aquest any. 4 mesos després estem realment contents del resultat d’aquest periode inicial, de les adhesions de centres educatius i del recolzament i les mostres d’afecte i ànim que ens han fet arribar diferents persones vinculades a l’audiovisual i l’educació. Les xifres del bloc, tot i haver començat al darrer trimestre del curs, són molt satisfactòries després d’haver publicat 69 post en 11 categories. Fins a data d’avui ens han visitat 299 usuaris que han realitzat un total de 935 visites, el 30,80 % noves, i han vist un total de 1830 pàgines. Els usuaris que cada mes eren en major nombre, han estat al bloc en un promedi de temps de 2’11″.

A partir de setembre esperem posar en marxa noves iniciatives per enriquir el bloc i per intentar convertir-nos en un element més en la dinamització de l’audiovisual als centres educatius. Esperem que vosaltres vos animeu a participar-hi amb aportacions al voltant dels projectes audiovisuals que desenvolupeu.

Aquestes vacances d’estiu, allà on sigau, tot i que siga a una illa deserta enmig d’un oceà, sempre pacífic, enrecordeu-vos que hi ha altres narratives dins i fora de l’escola. Molt bon estiu i 400 colps!

Comentaris

3 Responses to “ATENCIÓ: vacances fins l’1 de setembre”

 1. online movies on setembre 27th, 2008 4:39 am

  online movies…

  At MacWorld, Steve Jobs announced two things I’m interested in: iTunes movie rentals and Apple TV 2. Being a Netflix user, I’m glad to see competition heating up, since it will undoubtedly drive innovation and more competitive pricing. Netflix’s rea…

 2. dieta revista on març 15th, 2012 8:17 pm

  Chrome Or web can not work nonetheless connection to the internet is fantastic?

 3. Megavideo on abril 11th, 2012 5:53 pm

  coastline hermia Cristi parody maxwell ettlinger parcels empress explicable

Leave a Reply