Posted on setembre 29, 2010 
Filed Under altres

Comentaris

3 Responses to “”

  1. Paco Raga on setembre 29th, 2010 2:07 pm

    Jordi: tantes vegades com hem dit que la situació requereix d’alguna acció… Hui és el dia de la vaga general, ja veus. Potser demà siga el dia de començar a concretar quina és eixa acció? No sé fins a quin punt podran canviar les coses, però em sume als que ens neguem a creure, a resignar-nos, que ja estem vivint en el millor dels móns possibles. I com que ho tenim per fals, això, actuem en conseqüència. Molt o poc, però anem fent! Hui signe la frese de Edmund Burke: “Ningú fa una errada major que qui no fa res perquè sols pot fer un poc”. Salut!

  2. Carroll B. Merriman on abril 5th, 2012 3:52 am

    Merci pour votre blog il est vraiment génial!!! Bonne continuation pour la suite

  3. styler ghd on juliol 25th, 2012 2:04 pm

Leave a Reply