7ª edició de Cinema a l’escola

Posted on setembre 30, 2010 
Filed Under cinema, educació

Escola Valenciana enceta en aquesta tardor de 2010, entre octubre i desembre la 7a edició del programa “Cinema a l’Escola”, una iniciativa que consisteix a projectar pel·lícules per tal que l’alumnat valencià des d’infantil fins a batxillerat gaudisca de pel·lícules en la nostra llengua, d’actualitat i amb continguts vàlids per a treballar el llenguatge audiovisual a l’aula. Els responsables de la proposta elaboren una guia didàctica de totes les pel·lícules per a treballar a l’aula, donada la importància d’introduir el llenguatge audiovisual al món de l’ensenyament.

Els 26 municipis participants enguany i que per tant seran seu de projeccions són: Carcaixent, Benissa, Burjassot, Calp, Alcoi, Alcàntera, Cocentaina, Benetússer, Picanya, Montaverner, Sueca, Muro, Novelda, Godella, Torrent, Font de la Figuera, Castalla, Vinalesa, Elx, Ontinyent, Alzira, Xàtiva, Castelló, València, Alacant, Puçol.

A les escoles ja circula el programa, així que animeu-vos a participar-hi! A l’enllaç teniu més detalls del programa i si teniu qualsevol dubte sobre la programació o la reserva podeu telefonar al 963 472 783.

http://www.escolavalenciana.com/categorias/index/292

Comentaris

6 Responses to “7ª edició de Cinema a l’escola”

 1. Regalos originales on abril 14th, 2012 6:32 am

  Only a smiling visitant here to share the love (:, btw outstanding design .

 2. videos on maig 13th, 2012 6:56 am

  Perfectly written subject matter, appreciate it for selective information .

 3. Weihnachtsmann Köln on maig 20th, 2012 1:46 am

  Service bestellen

 4. tekken 6 roulette trick on juny 2nd, 2012 2:20 am

  free roulette tricks

 5. Terrell Stayton on juny 2nd, 2012 10:31 am

  free roulette tricks

 6. Esta Ekdahl on juny 7th, 2012 11:02 pm

  Cute and cool!

Leave a Reply