Després del III Congrés d’educació de l’Alcúdia

Posted on setembre 27, 2010 
Filed Under educació, formació

Finalitzat, dissabte passat, el III Congrés d’educació de l’Alcúdia, hem estat la resta del cap de setmana de desconnexió. Però iniciem la setmana amb entusiasme com no podia ser menys després de l’encontre dedicat a les emocions, els valors i l’educació. La valoració del congrés és més que positiva. En uns temps en que sovint regna la resignació i la passivitat sigué un goig compartir amb vora quatre-cents docents un cartell de ponències realment interessant i emocionant. Demà continuarem amb les aportacions dels apunts presos, però avui vos mostrem el primer exercici videogràfic del curs que suposa un pas més enllà per a 400 colps. Comencem a cobrir alguns events càmera en ma. De factura espontània, senzilla i poc elaborada, la realització era un repte per allò de començar a exercir el rol de peridostes ciutadans. Traslladar la proposta de col·laboració a diferents persones implicava superar les pròpies inhibicions i trespassar un nova frontera en l’encontre amb l’altre. Podeu escoltar les valoracions de Robert Martínez, alcalde de l’Alcúdia, Albert Dasí, director d’Escola Gavina i Íñigo Benítez, inspector d’educació. Com si fóerm un canal de televisió que comença les seues emissions, som en proves. Provem tècnica, provem metodologies.

Comentaris

4 Responses to “Després del III Congrés d’educació de l’Alcúdia”

 1. Francesc J. Lopez on setembre 27th, 2010 11:17 pm

  Felicitats, JOrdi.

  Ja veig que no hi ha cap projecte que et vinga gran i que acabaràs fent un bon centre de recursos audiovisuals i televisius.
  Una abraçada

 2. visalus body by vi on març 31st, 2012 9:37 am

  Rattling superb information can be found on weblog .

 3. combat arms roulette trick on juny 1st, 2012 11:41 pm

  roulette tricks

 4. planchas pelo ghd on juliol 25th, 2012 2:04 pm

Leave a Reply