Erika Barahona

Posted on juliol 27, 2008 
Filed Under exposicions, fotografia

Aquest diumenge és el torn d’aquesta dona de la qual tenim l’oportunitat de veure una exposició seua al MuVIM de València. Erika Barahona Ede va néixer a Bilbo en 1960 i va cursar estudis de Belles Arts en la Universitat Complutense de Madrid. Des de 1997 és directora del departament de fotografia del Museu Guggenheim de Bilbao i els seus reportatges fotogràfics per a GEO, ELLE, Vogue, The New York Times i Washington Post són avui coneguts en el món sencer. Ha estat guanyadora del International World Heritage Photo Competition i del Premi Europeu per a dones fotògrafes. Erika porta fotografiant a artistes, escriptors i actors des de molt abans que comencés el seu treball en el Guggenheim Bilbao en 1997. Però, per damunt de tot, ha retratat a nombrosos creadors que han visitat al llarg d’aquest temps l’edifici de Gehry, com Richard Serra, Robert Wilson, Nam June Paik, Eduardo Chillida, el dissenyador Armani o el cineasta Sidney Pollack. La mostra es composa d’un total de 25 retrats. Imatges en blanc i negre amb un format de 100 x 100 cm, en peçagrafia, una tècnica d’impressió digital d’injecció de tinta que té la virtut de proporcionar una extraordinària qualitat que rivalitza o supera la qualitat fotogràfica analògica. Per a l’artista bilbaina el seu treball és un intent de tendir un pont entre l’altre i jo, d’acostar l’artista a la gent en un procés que fascina.

Fotografies d’Erika Barahona | MuVIM | Del 24 de juliol al 12 d’octubre.

Comentaris

3 Responses to “Erika Barahona”

 1. przeprowadzki warszawa gniezno on febrer 18th, 2012 10:46 am

  FUCKING NIGGERS, KILL EM ALL.

 2. proonryintice on març 28th, 2012 12:28 am

  Приветствую ув. Форумчане!
  Предлагаю прогон лицензионным Хрумером 7.012 по свеже-собранным базам!
  собираю базы по вашим ключам под заказ

  стоимость прогона – от 20 wmz
  Возможен сбор базы по заданным вами параметрам, стоимость сбора базы входит в стоимость прогона, тоесть стоимость сбора базы по вашим ключевикам стоит бесплатно если вы заказываете прогон

  контакт ICQ#: 132561973

 3. Kids Parties Brooklyn on abril 15th, 2012 6:13 am

  Sir Manny Villar…

Leave a Reply