He trobat la teua càmera

Posted on setembre 18, 2010 
Filed Under fotografia

Càmeres perdudes, imatges orfes, retalls de memòria congelada, aliena i misteriosa. Els instants cobren altra dimensió quan sabem que algú els va perdre, i inebitablement armem relats a partir de les troballes. Però amb aquesta genial inciativa, les fotografies perdudes i després trobades poden retornar als seus creadors. Així, si t’has trobat una càmera perduda o una tarja de memòria amb imatges dins pots enviar com a mínim quatre de les fotos, incloure qualsevol altre detall com tipus de càmera, hora, lloc, etc, compartir les històries i els teus pensaments a partir de la càmera perduda al blog i finalment tornar tots els dilluns, dimecres i dissabtes per veure-hi les actualitzacions. Si per contra busques la teua càmera perduda, aquelles imatges que pensaves no tornaries a veure, amb la senzilla aplicació de búsqueda per paraules al propi blog pots tenir sort i recuperar-les.

ifoundyourcamera.net és de nou la xarxa entesa com a punt d’encontre, de compartir, de participació, de la confiança en l’altre.

http://www.ifoundyourcamera.net/

Comentaris

3 Responses to “He trobat la teua càmera”

  1. przeprowadzki bydgoszcz on febrer 17th, 2012 9:49 am

    yeh i’m christian and i got a 1390 too….

  2. big breasts on març 16th, 2012 9:46 pm

    After reading the comments here I understand a lot more

  3. air jordans on abril 13th, 2012 10:23 am

    One of the main factors is the color of the leggings. Dark colors are the most popular but is also possible to find something in a lighter color.

Leave a Reply