Roda la mola

Posted on setembre 20, 2010 
Filed Under educació, video

El proper 9 d’octubre tindrem l’ocasió de celebrar els 25 anys de les Trobades d’escoles en valencià, la gran festa per la participació a favor de l’escola, de la llengua. A vint-i-cinc anys de la Llei d’Ús i Ensenyament del Valencià, la situació actual de l’ensenyament en valencià continua necessitant de compromís i accions creatives com la que avui presentem. “Roda la mola” és un documental de Tramuntana Produccions Audiovisuals i fet per Mireia Mas Giménez (guió i producció periodística), Maria Llinares Aparisi (càmera i muntatge), Patricia Gadea Herrera (producció), Joan Marc Pérez Girau (banda sonora original i Darío Satorres Gandia (disseny gràfic). Com expliquen a la web creada per a la difusió de l’obra, l’escolarització en la llengua pròpia del país representa només el vint-i-cinc per cent del total. Cada dia més mares i pares volen escolaritzar als seus fills en valencià, però l’oferta de places no està a l’alçada de la demanda. Dades que mostren la falta de normalització del valencià a l’escola i a la societat valenciana. Però després de tants anys i tantes traves, molts mestres, mares i pares continuen lluitant per la normalització de valencià a l’escola i per prestigiar-lo al carrer. “Roda la mola” vol mostrar aquest món d’il·lusió i lluita que envolta l’escola en valencià de la mà d’aquelles persones que el fan possible.

Estarem atents per poder informar-vos d’on seran les succesives presentacions del documental que encara estan per confirmar.

http://rodalamola.wordpress.com/

Comentaris

8 Responses to “Roda la mola”

 1. fett absaugen on març 15th, 2012 4:40 am

  Liegt eine schwerwiegende Krankheit vor, zum Musterbeispiel Diabetes oder eine ausgeprägte Herz-Kreislaufschwäche, ist vom Fett absaugen abzuraten, daselbst ein optimaler Heilungsprozess ein aktives Immunsystem erfordert.

 2. fettabsaugen bauch on març 16th, 2012 5:52 am

  Bei der Güteklasse der geeigneten Brustimplantate stehen heute diverse Designs zur Verfügung.

 3. Matthew C. Kriner on abril 5th, 2012 2:31 pm

  Merci pour votre blog il est vraiment génial!!! Bonne continuation pour la suite

 4. Drew Dehghani on abril 23rd, 2012 9:14 pm

  testament druce breadcrumb mews scarpa whimper thaniel dossett cupric

 5. brick cleaning lancaster on maig 12th, 2012 3:27 pm

  I’m impressed, I must say.

 6. Megavideoh on maig 13th, 2012 11:11 am

  bove coll bittercreek salvietti nino rufino aud parely snappish

 7. storage units lancaster pa on juny 10th, 2012 5:14 am

  One of my favorite posts.

 8. konstrukcje stalowe on juny 22nd, 2012 3:27 pm

  Attention to diet particularly can be effective in reducing the impact involving diabetes and also other health risks of an obese or overweight person.

Leave a Reply