Children see, children do

Posted on juliol 25, 2008 
Filed Under educació, publicitat, video

Patri Aranda ens fa coneixedors de l’existència d’aquest spot, exemple de la gran utilitat dels audiovisuals al servei de la transmisió de valors. Segurament les produccions audiovisuals sempre transmeten valors però aquest és altre debat. Children see, children do és una campanya que va llançar al 2006 la NAPCAN, una associació australiana per a la protecció del menor. L’spot mostra a diversos nens seguint als seus respectius pares, i imitant-los en els seus hàbits quotidians. Aquesta producció estigué dirigida per Siguin Meehan de Soma Films i ens proporciona l’oportunitat de reflexionar sobre l’educació, els models, les diverses formes d’aprenentatge,… Make your influence positive.

Comentaris

One Response to “Children see, children do”

  1. Telefon Spass tv on maig 29th, 2012 3:56 pm

    SPAM

Leave a Reply