House of Cards

Posted on juliol 26, 2008 
Filed Under video

Radiohead acaben de ser notícia per l’estrena del videoclip del seu tema House of Cards. A més del rebombori mediàtic que sempre pot generar el llançament del producte d’una banda com Radiohead el que ens ocupa a 400 colps, i per això portem avui un nou format ací com és el videoclip, és la seua realització. House of Cards no està ni filmat ni gravat amb càmeres sinó amb un sistema d’escaneig per llum d’imatges en 3D anomenat Geometric Informatics i el Velodyne Lidar un sistema de làsers per a captar els paisatges utilitzant 64 làsers diferents girant en 360 graus per a captar l’entorn. El videoclip del tema inclós en el seu darrer albúm In Rainbows està dirigit per James Frost de Zoo Films. Thome Yorke, líder de la formació ha dit: “Sempre em va agradar la idea d’utilitzar la tecnologia d’una manera per a la qual no està destinada. És genial fer un video sobre éssers humans, la vida real i el temps sense utilitzar cap càmera: només lásers. Així l’única cosa que existeixen són punts matemàtics, estranyament emocionals, que sigué com va acabar sent el videoclip”. Noves propostes, noves textures, pot ser noves sensacions. Altres narratives dins i fora de l’escola, 400colps.

[making of]

Comentaris

One Response to “House of Cards”

  1. @magaretbar on abril 3rd, 2012 2:32 pm

    Interesting write-up

Leave a Reply